събота, 23 януари 2016 г.

Истории за мотивация,или как да станеш сутрин и да се харесваш

Всеки сам си избира позитивните истории или хора, на които да последва позитивния пример. Ето една от тях, и вие си решете, как тя ще ви помогне и какъв е извода.

Много старата жена и огледалото

Имало едно време,
една много стара жена. Една сутрин тя погледнала в огледалото и видяла, че имала само три останали косъма по главата си. Тя била много позитивна жена, и поради тази причина, казала "Мисля да се среша днес."  И така, тя сресала трите си останали косъма, коса. И имала невероятно позитивен ден.
Няколко дни по-късно, отново се погледнала в огледалото и видяла, че са останали само два косъма. "Хм, само два косъма, май ще трябва да се среша на "път"." Тя, прилежно се сресала на "път" и както винаги, имала прекрасен ден.
След седмица, две отново се погледнала в огледалото и видяла, че имала само един косъм на главата. "Един косъм... май днес ще е добре да си направя опашка" И отново имала страхотен ден.
Следващата сутрин се погледнала в огледалото и видяла, че е напълно плешива. "Най-накрая съм плешива, а? Колко прекрасно! Поне вече няма да ми се налага да се сресвам!"




Няма коментари:

Публикуване на коментар